Boeketten

LijstRooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Losse rozen
Grootbloemige Hollandse kwaliteitsrozen. Kies zelf de kleur en het gewenste aantal! De roos is de bloem met de meeste symbolische betekenissen. De hartvormige blaadjes verwijzen naar liefde en vertrouwen en de doornen geven aan dat het leven ..
€2,00 Excl. BTW: €1,89
Zachtroze gemengd boeket
Een wolk van zachtroze bloemen om iemand mee te verrassen of zelf van te genieten. Het boeket bestaat uit een samenstelling van seizoensbloemen met groenmateriaal. ..
€14,95 Excl. BTW: €14,10
Zachtroze gemengd boeket
Altijd goed: bloemen in wittinten. Schitterend bedankje, felicitatie of om uw medeleven mee te betuigen. Het boeket bestaat uit een samenstelling van seizoensbloemen met groenmateriaal. ..
€14,95 Excl. BTW: €14,10
Toppertje
Dit boeket van seizoensbloemen is een geslaagd cadeau voor mensen die trots mogen zijn: kersverse ouders, iemand die geslaagd is voor een rijbewijs of examen, de persoon die een nieuw huis heeft betrokken. Bedenkt u het maar! ..
€16,95 Excl. BTW: €15,99
Blijdschap
Er zijn zoveel redenen voor blijdschap: jarig, geboorte, geslaagd, nieuw huis. Een ding is zeker, dit bit boeket draagt zeker bij aan de blijdschap! ..
€19,95 Excl. BTW: €18,82
Gemengde oranje bloemen
Een opvallend oranje bloemencadeau. Gemengde oranje bloemen bestaat uit een samenstelling van boeket in stijl en kleur van de foto met o.a. chrysant, gerbera en nutan. Het afgeleverde boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuur..
€19,95 Excl. BTW: €18,82
Roze velden
Een uitbundige combinatie van roze bloemen. Een prachtcadeau voor heel veel speciale momenten. Roze velden bestaat uit een samenstelling van boeket in stijl en kleur van de foto met o.a. roos, gerbera, lelie. Het afgeleverde boeket kan afwijken ..
€19,95 Excl. BTW: €18,82
Voor de beste
Speciaal voor een topper: een boeket in stijl en kleur van de foto met o.a. roos, chrysant, eustoma. De vaas is niet inbegrepen, u kunt wel een losse vaas bijbestellen. ..
€19,95 Excl. BTW: €18,82
Vrolijk veldboeket
Zo'n vrolijk veldboeket met o.a. eustoma, lelie en gerbera's geef je graag cadeau. De vaas is niet inbegrepen, u kunt wel een losse vaas bijbestellen. ..
€19,95 Excl. BTW: €18,82
Rozenparade
Wees royaal en laat dit bontgekleurde boeket van prachtige rozen. Wie wordt daar niet blij van! ..
€22,95 Excl. BTW: €21,65
Rijkelijk rode roos
Rijk boeket van rode roos in combinatie met hypericum, veronica en celosia. De vaas is niet inbegrepen, u kunt wel een losse vaas bijbestellen. ..
€27,95 Excl. BTW: €26,37
Volop vreugde
Een heerlijk bont boeket. Voor als je volop vreugde wilt schenken. Volop vreugde bestaat uit een samenstelling van boeket in stijl en kleur van de foto met o.a. strelitzia, roos en gerbera. Het afgeleverde boeket kan afwijken van de foto aangezien bl..
€29,95 Excl. BTW: €28,25
Voor de liefste
Verras een geliefde met dit prachtige boeket met roze bloemen! Met roos, gerbera en lelie. De vaas is niet inbegrepen, u kunt wel een losse vaas bijbestellen. ..
€34,95 Excl. BTW: €32,97
Nationale Bloemenbon
De Nationale Bloemenbon, het cadeau dat uitkomst biedt: origineel relatiegeschenk, verrassend eindejaarsgeschenk of fijn verjaardagscadeautje, bedankje of succeswens. Wat u maar wilt!   Let op: als u meerdere bloemenbonnen tegelijk be..
€10,00 Excl. BTW: €9,43
Kamer van Koophandel: 56387768     btw-nr.: NL1273.60.554.B02
Powered by Resultancy Social Hub © 2016